Partners

 

Vi på Proaccess samarbetar med flera stora partners inom repteknik och utbildning. Här kan du läsa lite om varje företag och på vilket sätt vi samarbetar.


Proaccess har skrivit samarbetsavtal med industriföretaget Norisol. Vi skall samarbeta inom området repteknik och fallskydd inom Norisols verksamhetsområde.

Norisol partners


Proaccess har samarbete med industriföretaget BIS BILFINGER. Vi skall samarbeta inom området repteknik och fallskydd inom BIS BILFINGERS verksamhetsområde.
bilfingerlogo


ProAccess samarbetar med flertalet målarföretag inom rostskyddsmålning , bl.a. Midroc Alucrom
alucrom

 

 

 

 


ProAccess är PMHs partner gällande utbildning för sina kunder som tex för säkra lyft.
PMH har lång erfarenhet som leverantör av produkter för lyft och materialhantering. I sortimentet finns lyftblock, telfrar, traverser, svängkranar, lyftvagnar och vinschar från ett flertal kvalitetsvarumärken, bland annat KITO, Stahl, Schmalz och Dalmec. Hela hela sortimentet: www.pmh.se/lyftutrustning

logo

 

 

 


Vi har knutit samarbetsavtal med Taiga då dom står för hög kvalitet och kundanpassad design med människan i fokus vilket stämmer väl överens med våra värderingar.
Taiga levererar kläder till sjöfart, industri, ambulans, räddningstjänst, polis och militär. Taiga har målsättningen att skapa marknadens bästa arbetskläder för dom som måste arbeta utomhus oavsett väder, miljö eller andra riskfaktorer. Besök deras hemsida Taiga.se
logo

 

 

 


Vi har skrivit ett samarbetsavtal med Nord Access i Umeå för att förstärka oss på den svenska och nordiska marknaden.
Vårt samarbete har pågått en längre tid men fördjupas nu med ett avtal gällande personalförsörjning, kompetens och utrustning inom industri, fastighet och vindkraft.
Besök deras hemsida nordaccess.se

5a33470a1e-logga-nord-access

 

 

 

 

 


Vårt samarbete med Sto innefattar användning av produkter samt att vi får utbildning inom betongrenovering och rådgivning vid specifika projekt. Besök deras hemsida www.sto.se