Utbildningar i repteknik och fallskyddsutbildning

ProAccess har sedan 2010 utbildat i fallskydd och repteknik. Att börja med utbildning kändes som ett naturligt steg då vi ville dela med oss av de kunskaper som vi redan hade.

Vi erbjuder en bredd av olika utbildningar. Allt från kunskap om fallskydd till svårare utbildningar som SPRAT, professionell repteknik. Vi har ett specialbyggt utbildningscenter som ligger i Uddevalla. Med 1000 m2 så är det norra Europas största utbildningscenter för utbildningar på hög höjd.

Vår anläggning har branta tak, gretingar, traverser, stolpar, master och en tank, allt för att Du ska få en så trovärdig utbildningsmiljö som möjligt. Vi vill att du ska få en så verklighetstrogen utbildning som möjligt så du ska känna dig säker när du sen ska använda dina nya kunskaper. Vi har valt att ha många praktiska övningar med i våra utbildningar just för att du från början ska veta hur det känns och hur det är att arbeta i utrustningen du ska använda.

SPRAT

Våra instruktörer inom yrkesklättring är SPRAT level 3 Supervisors. Inom fallskydd utbildas ni av instruktörer som är internationellt certifierade inom repteknik och som har erfarenhet från industrin. Alla våra instruktörer är sakkunnig och jobbar ständigt för att öka säkerheten och arbetsmiljön inom höghöjdsarbeten.

Har ni en speciell miljö eller svårt att få tid att komma till oss är det inga hinder att vi kommer till er och utbildar er i arbete på hög höjd.
Vi håller ofta kurser ute hos kund. Det enda som tillkommer är reseersättning plus ev. boende för instruktören.


Behöver du hjälp?

Kontakta Per på +46 73-528 17 37


Våra utbildningar


ACX Power Ascender
NYHET! ACX/PMX Power Ascender
Från
3,600:-/deltagare
Kunskap om fallskydd
Från 850:-/deltagare
utbildningar
SPRAT Level 1-3
Från 14,500:-/deltagare
Räddning ur stolpe
Från 3,200:-/deltagare
Slutna utrymmen
Från 3,800:-/deltagare



utbildningar
Fallskydd bas
Från 1,890:-/deltagare

Kompetent person
Från 3,900:-/deltagare
Mastutbildning
Från 6,200:-/deltagare
SPRAT om-ex
6,000:-/deltagare

Fallskydd räddning
Från 1,890:-/deltagare

Fallskydd Komplett
Från 3,190:-/deltagare
Säkra lyft
Från 1,890:-/deltagare
HLR med Hjärtstartare
6,250:-/tillfälle

* Alla priser visas i ex. moms